2013. április 28., vasárnap

IKEA MELLTORP fehér asztal szinte új - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


IKEA Melltorp fehér asztal, alig használt, szinte új. Egyszer raktuk össze (és most a fotózás kedvéért), azóta szétszerelve tároljuk. Egyetlen apró felületi sérülést leszámítva (fotóztam) hibátlan.
Melamin felületű asztallap, nedvesség- és karcálló, könnyen tisztítható felület.
Hosszúság: 75 cm
Szélesség: 75 cm
Magasság: 74 cm
Keret:
Acél, Szinezett epoxi/poliészter bevonat
Asztallap:
Forgácslemez, Melamin fólia, Polipropilén
Most is kapható az IKEÁ-ban, ára 6990 Ft. Szétszerelve adom át, szerelési útmutatót tudok adni hozzá, de az IKEA honlapjáról is letölthető.
Személyesen átvehető:
- hétvégente Pátyon és Budaörsön
- hétközben 18 óra után tudom átadni Pátyon, más helyekre sajnos terjedelme és súlya miatt nem tudom elvinni.
Nem standard postai csomagként postázható.
Ha időd van, nézz körül nálam, több tavaszi-nyári ruhát, könyvet, játékot töltöttem fel. Szeretnék megszabadulni a nem használt dolgaimtól, nem célom hónapokig hirdetni, ezért próbáltam eltalálni egy kedvező ár-érték arányt, ami még postázás esetén is megéri. Mindent fix áron hirdetek, hogy ne kelljen rá heteket várni.
A hibát, ha van, igyekszem minden esetben külön feltüntetni, fényképezni, minden ruhát lemértem, de ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan. Gyakran vásárolok itt, én sem szeretek zsákbamacskát venni.
Minden termékem postázom is az általad kért módon. Pontos postaköltséget viszont csak csomagolás után tudok mondani, a terméklapon feltüntetett értékek tájékoztató jellegűek (a termék súlya alapján kalkulált).


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2013-05-16 15:57
. IKEA MELLTORP fehér asztal szinte új - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése