2013. július 31., szerda

GREEN COFFEE ZÖLD KÁVÉ tabletta-természetes fogyás - Jelenlegi ára: 1 400 Ft


GREEN COFFEE  *  Zöld Kávé
Növényi kivonatokból álló étrend-kiegészítő formula. Segíti a szervezetet az egészséges táplálkozásban és zsírbontó hatású. A zöld kávé antioxidánsokat tartalmaz amelyek gyorsítják az anyagcserét és CSÖKKENTI AZ ÉTVÁGYAT.
1 tasak tartalma 30 tabletta
1db  800mg Zöld Kávé kivonatot tartalmaz
Napi ajánlott mennyiség: 1db ebéd után 20-30 perccel
A termék az OÉTI által bevizsgált és engedélyezett.
Zöld kávé egy gyors hatású, zsírégető ital, amely hatékony súlycsökkentő és nincs mellékhatása, és függőséget sem okoz. Fogyás egyszerű és gyors- el fogja veszíteni a felesleges kilót, és karcsúbb lesz. Az íze finom és frissítő.
Tipikus értékek egy zöld kávébab kivonat tablettában: Zöld kávébab kivonat (20: 01) 40 mg 800 mg amely egy kapszula, 260 mg mikrokristályos cellulóz, Méret O tiszta szarvasmarha kapszula 97 mg, a magnézium-sztearát 3mg
Ajánlott bevitel Zöld Coffee Bean kivonat:
1-2 kapszula naponta. Ne lépje túl a megadott adagot
A szállítás- csomagolás módja:   30db  Zöld kávébab kivonat tabletta hőforrasztott visszazárható Volcanat Health ® fólia csomagolásban.
Figyelmeztetések: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Nem ajánlott terhes vagy szoptató nők esetében. Ha szed gyógyszert, forduljon orvoshoz használat előtt. Hagyja abba szedését, és forduljon orvoshoz, ha mellékhatások jelentkeznek. Nem használhatják alatti személy a 18. életévét. Tartsa távol a gyerekektől. Hűvös, száraz helyen tartandó!
Jogi nyilatkozat: Ezek a termékek nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére .
* Zöld kávébab kivonat nem képes lehetővé tenni, hogy csodával határos módon lefogyj, ha nem változtatsz az egészségtelen életmódon. Ez egy  kiegészítés a testsúly csökkentésére és támogatni tudja a fogyás tervet a zöld kávébab kivonat és az egészséges életmód változásait együttvéve. Figyelembe kell venni, hogy a változatos és kiegyensúlyozott étrend betartása és a mérsékelt napi testmozgás nagyon fontos.
Postázás: A termék árának+a postai díj számlámra érkezése után kb 5-10 munkanapon belül. A posta hibájáért, károkozásáért nem vállalunk felelősséget-javaslom az értékbiztosítással való küldés vagy más kiegészítő postai szolgáltatás kérését-akkor tudnak fellépni velük szemben csak! SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE ÉS UTÁNVÉTELES POSTÁZÁSRA NINCS LEHETŐSÉG ÉS CSAK EMAILEN TUDUNK KAPCSOLATOT TARTANI-KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST!!!



Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2013-08-18 20:25
. GREEN COFFEE ZÖLD KÁVÉ tabletta-természetes fogyás - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése